Sufleu de cod

Printeaza

Sufleu de cod din: peste, oua, unt, faina, lapte, lamaie, sare

Ingrediente:

  • 1 ou
  • 100 g peste cod
  • 2 lingurite unt
  • 2 lingurite faina
  • 5 linguri lapte
  • 2 felii lamaie
  • sare

 

Mod de preparare:

Se spală peştele, se curăţă de pieliţă şi de oase şi se taie în bucăţi mici.

Din unt, făină şi lapte se prepară, prin fierbere, un sos alb. Se amestecă sosul, gălbenuşul, sarea, zeama de lămâie, peştele şi albuşul, bătut spumă.

Se pune compoziţia într-o formă unsă cu puţin unt şi se fierbe în cuptor, la bain-marie, 40 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.