Sos – cremă cu ceapă verde

Printeaza

Sos – cremă cu ceapă verde

Ingrediente:Sos - cremă cu ceapă verde

  • 100 g maioneză
  • 100 g frişca sau smîntînă
  • 2 g piper
  • 1 legătură ceapă verde

 

Mod de preparare:

La maioneză se adaugă frişca sau smantană dulce, ceapă verde tăiată foarte fin. Se potriveşte sosul de piper şi do sare.

Acest sos se serveşte la ouă, carne de pasăre şi alte cărnuri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.