Snitele de cascaval

Printeaza

Snitele de cascaval

Snitele de cascaval din: cascaval, oua, mustar, ceapa, patrunjel, paine, sare.

Ingrediente:

  • 300 g caşcaval
  • 2 ouă
  • 2 linguri muştar
  • 1 ceapă
  • 6 fire pătrunjel
  • 4 felii pâine uscată
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai caşcavalul în felii de 1 cm grosime şi le dai pentru 5 minute la congelator. Fărâmiţezi miezul de pâine, adaugi ceapa şi pătrunjelul bine tocat şi amesteci ca să obţii o compoziţie omogenă.

Baţi ouăle cu sare şi piper. Ungi feliile de cascaval cu  muştar, le treci prin ouă, apoi pui compoziţia de verdeaţă şi le prăjeşti în ulei încins.

Le prăjeşti rapid ca să nu se topească în ulei cascavalul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.