Snitel vanatoresc

Printeaza

O reteta de snitel vanatoresc din: ceapa, bacon, ciuperci, unt cu verdeata, sare, piper, supa, smantana, amidon, snitele de porc, ulei si condimente.

Ingrediente: Snitel vanatoresc

  • 1 ceapa
  • 50 g bacon
  • 500 g ciuperci Champignons
  • 1 lingura unt cu verdeata
  • sare
  • piper
  • 150 ml supa
  • 150 ml smantana fermentata
  • 1 lingura amidon
  • 4 snitele de porc (a 150 g)
  • 2 linguri ulei
  • condimente

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa şi tocaţi-o cubuleţe. Tăiaţi şunca fâşii. Pregătiţi ciupercile şi tăiaţi-le rondele. Incingeţi untul cu verdeaţă într-o tigaie şi prăjiţi acolo şunca.

Adăugaţi ceapa şi ciupercile şi căliţi-le cca. 4 minute. Săraţi-le şi piperaţi- le.

Stingeţi cu supa în care aţi pus condimente. Lăsaţi totul să se pătrundă puţin, apoi adăugaţi smântână şi amestecaţi sosul bine. îngroşaţi-l cu amidonul.

Spălaţi şniţelele cu apă rece şi uscaţi-le pe un şervet de bucătărie. Prăjiţi-le într-o tigaie cca. 4 minute pe fiecare parte.

Săraţi-le, piperaţi- le şi serviţi-le cu sosul de ciuperci. Pentru garnitură puteţi prepara paste. La final, ornaţi mâncarea cu pătrunjel.

Snitel vanatoresc

Snitel vanatoresc

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.