Sirop de afine

Printeaza

Ingrediente:Sirop de afine

  • afine
  • zahar

 

Intr-un borcan de sticlă pui afinele peste care pre­sari aceeaşi cantitate de zahăr.

Laşi 6 săptămâni borcanul acoperit, într-un loc răcoros şi ferit de lumină, astfel încât din afine să se lase su­cul.

Siropul obţinut îl strecori printr-un tifon dublu, după care îl torni în sticle pe care le astupi foarte bine. Afinele rămase nu le arunci, ori gem, ori afinată (numai cu ţuică de mere sau de pere îţi iese o băutură naturală!).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.