Salată de ton, sparanghel şi fasole albă

Printeaza

O reteta delicioasa de salata de ton cu: sparanghel, file de ton, fasole alba, ceapa, capere, ulei de masline, otet de vin rosu, tarhon.

Ingrediente:Salată de ton, sparanghel şi fasole albă

  • 1 buchet mare de sparanghel
  • 2 x 200g file de ton în apă (din conservă), scurs
  • 2 x 400g de fasole albă în apă (din conservă), scursă
  • 1 ceapă raţie, tăiată mărunt
  • 2 linguri de capere
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 lingură de oţet din vin roşu
  • 2 linguri de tarhon, mărunţit

Mod de preparare:

Se dă la fiert sparanghelul pentru 4-5 minute într-o oală mare cu apă. Se scurge bine, se răcoreşte sub jet de apă rece şi se taie în bucăţele de mărimea unui deget.

Se amestecă într-un bol mare tonul, fasolea, ceapa, caperele şi sparanghelul.

Se amestecă uleiul, oţetul şi tarhonul şi se toarnă peste salată. Se lasă la rece până când doriţi să serviţi.

Salată de ton, sparanghel şi fasole albă

Salată de ton, sparanghel şi fasole albă

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.