Salata cu pastai, rubarba si migdale

Printeaza

Salata cu pastai, rubarba si migdale din: fasole galbena, rubarba, migdale, rucola, suc de portocala, ulei de masline cu aroma de lamaie, sare de mare, mozzarella.

Ingrediente:Salata_cu_pastai_rubarba_si_migdale

  • 250 g fasole galbena pastai
  • 1 tija de rubarba, feliata subtire
  • 50 g migdale decojite
  • 125 g rucola
  • sucul de la 1 portocala
  • 3-4 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie
  • sare de mare, dupa gust
  • 20 bilute de mozzarella (150 g)

 

Mod de preparare:

Pui fasolea la fiert în apă cu sare, apoi o scurgi. Prăjeşti migdalele într-o tigaie fără grăsime, până când se rumenesc uşor.

Pentru dressing, ames­teci sucul de portocală cu uleiul de măsline şi cu sare de mare.

Intr-un vas amesteci fasolea cu feliile de rubarbă, migdalele prăjite, rucola şi dressing.

Presari biluţele de mozzarella, amesteci uşor, apoi serveşti.

Salata cu pastai, rubarba si migdale

Salata_cu_pastai_rubarba_si_migdale

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. O salata simpla si buna

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.