Rulouri din omleta

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri cu: omleta, oua, sunca, crema de branza, rucola, rosii, apa minerala, sare, ulei.

Ingrediente:

  • 8 ouă
  • 150 g şuncă
  • 100 g cremă de brânză sau brânză topită
  • câteva frunze de rucola sau de salată
  • 8 roşii cât mai mici
  • 3 linguri cu apă minerală
  • sare
  • ulei

Mod de preparare:

Intr-un castron, bate bine ouăle cu apa minerală şi un praf de sare. Din amestecul de ouă, coace două, trei omlete, în funcţie de mărimea tigăii.

Scoate omleta pe un platou şi taie din ea fâşii late de 6-8 cm. Pe fiecare fâşie, pune câte o bucată de şuncă. Unge cu cremă de brânză din belşug.

Pune frunzele de rucola sau sala­tă, iar în mijloc, câte o roşioară. Rulează uşor şi, ca să nu se des­facă, prinde cu scobitori.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.