Rulouri cu branza si verdeata

Printeaza

Rulouri cu branza si verdeata din: salata verde, branza de vaci, telemea, sare, piper, seminte de chimen, marar, ceapa, hrean, ulei de masline, smantana.

Ingrediente:Rulouri cu branza si verdeata

  • 3 salate verzi mai mari
  • 300 g brânză de vaci
  • 100 g telemea
  • sare
  • piper
  • 1 lingură seminţe de chimen
  • 1 legătură mărar
  • 2 cepe verzi
  • 1 ceapă roşie
  • 2 linguri hrean ras
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 200 ml smântână

 

Mod de preparare:

Desfaci foile de salată, le speli şi le laşi să se scurgă de apă. Amesteci brânza de vaci cu telemeaua rasă, chimenul, uleiul, mărarul tocat mărunt, ceapa roşie tăiată cubuleţe, ceapa verde tăiată în rondele, sare şi piper.

Omogenizezi amestecul şi îl pui la rece pentru o jumătate de oră. Cu acest amestec umpli foile de salată ca pe sarmale. Pui rulourile pe un platou şi le serveşti cu un sos de hrean, proaspăt ras, amestecat cu smântână acră.

Inainte de servire, laşi rulourile la frigider pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.