Ciuperci umplute cu telemea

Printeaza

Ciuperci umplute cu telemea din: ciuperci, oua, pesmet, telemea, ulei, verdeata.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu telemea

  • 8 ciuperci
  • 8 ouă
  • 2 linguri pesmet
  • 100 g telemea
  • 2-3 linguri ulei
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Ciupercile se curată şi se înlătură picioruşele care se toacă. Se amestecă picioruşele tocate cu telemeaua rasă, pesmetul şi verdeaţa. Pălăriile ciupercilor se ung cu ulei şi se aşază în tava unsă şi ea cu ulei.

Se repartizează umplutura cu brânză şi se aşază deasupra câte un ou.

Se lasă 25 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Ciuperci umplute cu tofu

Ciuperci umplute cu tofu

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.