Rosii umplute cu pasta de branza si boia

Printeaza

Rosii umplute cu pasta de branza si boia din: roşii, brânză de oi sărată, brânză de vaci, unt, smântână, boia, marar.

Ingrediente:Rosii umplute cu pasta de branza si boia

  • 1,800 kg roşii
  • 100 g brânză de oi sărată
  • 300 g brânză de vaci
  • 100 g unt
  • 100 g smântână
  • 1 linguriţă boia
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Alegi roşii de aceeaşi mărime, le tai căpăcele, le scobeşti cu o linguriţă şi le aşezi cu gura în jos, ca să se scurgă.

Brânza sărată o dai pe râzătoa­re, adaugi brânza de vaci, untul, smântână  si boiua şi le amesteci bine până la omogenizare.

La final adaugi mărarul tocat fin. Umpli roşiile cu aceasta compoziţie şi presari deasupra mărar tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.