Roşii umplute cu crenvurşti şi garnitură de macaroane

Printeaza

Roşii umplute cu crenvurşti şi garnitură de macaroane

Ingrediente:Roşii umplute cu crenvurşti şi garnitură de macaroane

  • 4 roşii
  • 100 g caşcaval
  • 5 cren­vurşti
  • 4 ouă
  • 25 g unt
  • 100 g macaroane
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Tai roşiilor un căpăcel, le scoţi miezul şi le laşi să se scurgă. Fierbi ma­caroanele în apă cu sare, iar crenvurştii îi tai bucăţi şi-i prăjeşti în ulei încins. Intr-o altă tigaie prăjeşti separat ouăle ochiuri.

După ce au fiert macaroanele, le răstorni într-o strecurătoare şi le amesteci cu untul şi caşcavalul ras.

Umpli roşiile cu crenvurştii prăjiţi, pui pe fiecare roşie câte un ou ochi, presari verdeaţa tocată, piper şi le aşezi pe toate pe pat de macaroane amestecate cu caşcaval.

Roşii umplute cu crenvurşti şi garnitură de macaroane

Rosii umplute cu crenvursti si garnitura de macaroane

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Sunt bune rosiile cu crenvursti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.