Retete de post: Risotto primavera
PrinteazaO reteta delicioasa de risotto primavera din: supa de legume, ulei de masline, ceapa, morcov, dovlecei, orez, mazare si ceapa verde.
- 600ml supă de legume gata făcută
- ulei de măsline
- 1 ceapă mică, tăiată cubuleţe
- 1 morcov mare, curăţat de coajă, tăiat cubuleţe
- 2 dovlecei medii, tăiaţi cubuleţe
- 150g orez pentru risotto
- 50g de mazăre congelată
- 4 cepe verzi, tocate
Mod de preparare:
Se fierbe supa într-o cratiţă, apoi se dă focul mic şi se mai lasă puţin pe flacără. Se încălzeşte o lingură de ulei într-o tigaie mare şi întinsă, se adaugă ceapa, morcovul, dovleceii şi se asezonează cu sare şi piper. Se lasă pe foc 3 minute, apoi se adaugă orezul şi se mai lasă câteva minute.
Se adaugă un polonic de supă şi se amestecă până când se absoarbe supa în orez. Se continuă până când se foloseşte aproape toată supa, iar orezul este moale.
Cu 5 minute înainte să fie gata, se adaugă mazărea şi ceapa verde şi se amestecă.
Risotto primavera
Pofta buna!
Incoming search terms:
- risotto de post