Retete de post: Risotto primavera

Printeaza

O reteta delicioasa de risotto primavera din: supa de legume, ulei de masline, ceapa, morcov, dovlecei, orez, mazare si ceapa verde.

Ingrediente:Risotto primavera

  • 600ml supă de legume gata făcută
  • ulei de măsline
  • 1 ceapă mică, tăiată cubuleţe
  • 1 morcov mare, curăţat de coajă, tăiat cubuleţe
  • 2 dovlecei medii, tăiaţi cubuleţe
  • 150g orez pentru risotto
  • 50g de mazăre congelată
  • 4 cepe verzi, tocate

 

Mod de preparare:

Se fierbe supa într-o cratiţă, apoi se dă focul mic şi se mai lasă puţin pe flacără. Se încălzeşte o lingură de ulei într-o tigaie mare şi întinsă, se adaugă ceapa, morcovul, dovleceii şi se asezonează cu sare şi piper. Se lasă pe foc 3 minute, apoi se adaugă orezul şi se mai lasă câteva minute.

Se adaugă un polonic de supă şi se amestecă până când se absoarbe supa în orez. Se continuă până când se foloseşte aproape toată supa, iar orezul este moale.

Cu 5 minute înainte să fie gata, se adaugă mazărea şi ceapa verde şi se amestecă.

Risotto primavera

Risotto primavera

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • risotto de post

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.