Retete pentru gratar: Frigarui de porc
PrinteazaRetete pentru gratar: Frigarui de porc din: carne de porc, vin rosu, ulei de masline, usturoi, ceapa, sare, piper, frigarui.
Ingrediente:
- 2 kg carne de porc
- ¼ cana de vin roșu
- ¼ cana ulei de masline
- 4-5 catei de usturoi, pisat
- 1 ceapa feliata
- 1 lingurița de sare
- ½ lingurita de piper
- 6-8 frigarui
Mod de preparare:
Se taie carnea de porc bucați puneți intr-un castron mare. Adaugati feliile de ceapa și usturoiul pisat.
Se presara 1 lingurița de sare și ½ lingurița de piper și se amesteca totul pentru a se combina.
Se toarna ¼ cana ulei de masline si ¼ cana de vin rosu. Se amesteca totul pentru a se combina.
Acoperiti cu folie de plastic și marinati in frigider pentru 3-4 ore.
Se incalzeste gratarul, se formeaza frigaruile si se pun pe gratar. Gatiti cate 3-4 minute pe fiecare parte.
Serviti cu sos dupa preferinta.
Frigarui de porc
Pofta buna!