Reteta zilei: Sos cu carne de curcan in frunze de varza
PrinteazaSos cu carne de curcan in frunze de varza din: ulei de masline, carne tocata de curcan, ceapa, ardei gras verde, supa de pui, rosii, chimen, coriandru, sare, piper, sos tabasco, masline, salata verde, varza.
Ingrediente:
- 4 lingurite ulei de masline
- 500gr carne tocata de curcan
- 1 ceapa, tocata
- 1 ardei gras verde, tocat
- 1 cutie supa de pui
- 1 cutie rosii, zdrobite
- 2 lingurite chimen
- 2 lingurite coriandru
- sare si piper negru, dupa gust
- 2-3 lingurite sos tabasco
- 1/2 cana de masline verzi tocate
- 2 salate sau o varza
Mod de preparare:
Incalziti 2 lingurite de ulei de masline intr-o tigaie, se adauga carnea de curcan si se gateste la foc mediu aproximativ 6-7 minute. Adaugati restul de ulei si adaugati ceapa si ardei gras verde si continuati sa gatiti cateva minute.
Adaugati supa de pui, rosii zdrobite, chimen, coriandru, sare si piper, dupa gust si se fierbe la foc mic, aproximativ 20 de minute. Incorporati sos tabasco, masline si amestecati pentru a se combina toate ingredientele. Mai gatiti aproximativ 5-10 minute.
Desfaceti frunzele de salata sau varza si umpleti cu amestec de carne de curcan. Garnisiti cu felii de masline verzi si serviti.
Sos cu carne de curcan in frunze de varza
Pofta buna!
Interesanta reteta