Reteta zilei: Salata de sparanghel
PrinteazaSalata de sparanghel din: coaja de lamaie, suc de lamaie, otet balsamic, sare de mare, piper, sparanghel, ulei de masline, parmezan.
Ingrediente:
- coaja de la 1/2 lamaie
- 1 lingura de suc proaspat de lamaie
- 1 lingura otet balsamic
- Sare de mare, dupa gust
- piper negru, dupa gust
- 1 buchet de sparanghel proaspat
- 4-5 linguri de ulei de masline
- 1/2 cana parmezan ras
Mod de preparare:
Combina coaja de lamaie, suc de lamaie, otet, sare și piper într-un castron mic.
Amestecati si incorporati uleiul.
Folositi un curățător de legume si feliati subțire sparanghelul, spalat in prealabil, longitudinal în fâșii.
Adaugati intr-un castron si incorporati dressing-ul impreuna cu jumatate din cantitatea de parmezan.
Amestecati si serviti cu restul de parmezan.
Salata de sparanghel
Pofta buna!
Nu prea ma impac eu cu sparanghel, de fapt nu prea am mancat niciodata …o sa icnerc
Nici eu n-am mancat sparanghel