Paste cu piept de pui si legume la tigaie din: paste farfalle, piept de pui, ardei gras galben, ardei gras roşu, unt, mazăre, boia, piper alb măcinat, pătrunjel verde, sare. Ingrediente: 400 g paste farfalle 400 g piept de pui 1 ardei gras galben 1 ardei gras roşu 100 g unt 200 g mazăre boia piper alb măcinat 1 legătură pătrunjel verde […]
Reteta zilei: Piept de pui la tigaie
PrinteazaPiept de pui la tigaie din: piept de pui, ulei de masline, sos pesto, unt, sare de mare, piper, ardei iute, suc de lamaie.
Ingrediente:
- 2 piepti de pui, taiati in jumatate
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingurita sos pesto
- 1 lingura unt
- 1/4 linguriță sare de mare
- piper negru
- 1 ardei iute
- 1 lingura suc de lamaie
Mod de preparare:
Asezonati pieptul de pui cu sos și piper negru, apoi lasati marinat in frigider timp de aproximativ 1 oră.
Incalziti o tigaie la foc mic, se adauga untul si uleiul de masline, apoi se adauga pieptul de pui.
Gatiti 4-5 minute pe fiecare parte. Mai asezonati si mai gatiti inca 4-5 minute pe fiecare parte.
Dupa primele 10 minute de gatit adaugati suc de lamaie si ardeiul iute intreg in tigaie.
Scoate din tigaie și se lasă să se răcească timp de câteva minute înainte de servire.
Piept de pui la tigaie
Pofta buna!
poate iti place si:
Tigaie picanta cu piept de pui
Tigaie picanta cu piept de pui din: piept de pui, ulei de masline, dovlecei, ardei iute, supa de legume, sare, piper, frunzulite de salvie, ghimbir, praz. Ingrediente: 2 piepti de pui dezosati, fara piele 2 lingurite ulei de masline 2 dovlecei mici 1 arde iute 300 ml supa de legume sare piper 2-3 frunzulite de […]
Pofta buna!