Tigaie picanta de pui

Printeaza

Tigaie picanta de pui din: piept de pui, ulei de masline, dovlecei, ardie iute, supa de legume, sare, piper, salvie, ghimbir, praz.

Ingrediente:Tigaie picanta de pui

  • 2 piepţi de pui dezosaţi, fără piele
  • 2 linguriţe ulei de măsline
  • 2 dovlecei mici
  • 1 ardei iute
  • 300 ml supă de legume
  • sare
  • piper
  • 2-3 frunzuliţe de salvie
  • ghimbir ras proaspăt sau pulbere
  • 2 fire praz

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele şi le speli. Speli şi carnea. Apoii tai fâşii lungi, cât mai subţiri, at;ât carnea, cât şi legumele.

Prazul îl tai maii întâi în 3 – 4 părţi, în funcţie de cât de lung e firul, apoi fâşii.

Intr-o tigaie de teflon, pui la încins uleiul de măsline. Imediat, adaugi fâşiile din carne de pui, ames­tecând aşa încât să-şi schimbe culoarea pe fiecare parte. Adaugi apoi ardeiul iute, prazul şi dovle­ceii, condimentezi cu ghimbir, piper, sare şi salvie. Amesteci to­tul bine şi torni apoi supa.

După minut, adaugi 2-3 frunzuliţe de salvie tocate fin. Mai laşi cam 5 minute la foc iute, amestecând din când în când. Serveşti prepa­ratul cât este cald.

Este un preparat uşor de pregătit, rapid şi, cu siguranţă, vei rezolva problema unei mese pentru mu­safiri neaşteptaţi.

 

Tigaie picanta de pui

Tigaie picanta de pui

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.