Paste cu piept de pui si legume la tigaie

Printeaza

Paste cu piept de pui si legume la tigaie din: paste farfalle, piept de pui, ardei gras galben, ardei gras roşu, unt, mazăre, boia, piper alb măcinat, pătrunjel verde, sare.

Ingrediente:Paste cu piept de pui si legume la tigaie

  • 400 g paste farfalle
  • 400 g piept de pui
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras roşu
  • 100 g unt
  • 200 g mazăre
  • boia
  • piper alb măcinat
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare

Mod de preparare:

Pui la fiert pastele în apă cu sare. După ce s-au fiert, le scurgi, dar păstrezi zeama. Nu trebuie să le speli sub jet de apă, deoarece îşi pierd gustul.

Cureţi şi speli ardeii graşi, îi tai cubuleţe şi îi pui într-un bol.

Fierbi mazărea şi o scurgi. Speli pieptul de pui, îl usuci pe şerveţele de bucătărie şi îl tai bucăţele, încingi 50 g unt într-o tigaie încăpătoare, adaugi cubuleţele de ardei gras şi le căleşti 2-3 minute.

Adaugi mazărea şi mai laşi 3 minute. Pui legumele într-un bol. Topeşti în tigaie untul rămas şi prăjeşti bucăţile de pui.

Le condimentezi cu boia, piper alb şi sare după gust.

Pui legumele călite din bol, paste­le, 4-5 linguri zeamă de la paste şi laşi totul să fiarbă 5 minute.

Dai vasul deoparte şi laşi să se răcoreas­că. Serveşti pastele ornate cu pătrunjel tocat fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.