Reteta zilei: Peste la tigaie in unt

Printeaza

Peste la tigaie in unt din: peste, ulei de masline, unt nesarat, sare si piper.

Peste la tigaie in unt

Peste la tigaie in unt

Ingrediente:

  • 3-4 pesti (dupa preferinta)
  • 1 lingura de ulei de masline
  • Unt nesarat
  • Sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Asigurați-va ca peștele nu are solzi, spalati bine si incercati sa indepartati oasele vizibile. Taiati pestii bucati potrivite.

Peste la tigaie in unt

Se incinge uleiul si untul intr-o tigaie. Asezonati cu sare si piper și gatiti in tigaie cate 3-4 minute pe fiecare parte.

Peste la tigaie in unt

Mai lasati 1 minut in tigaie sa se odihneasca dupa ce ati oprit focul. Serviti cu spanac sote si piure de cartofi.

Peste la tigaie in unt

Peste la tigaie in unt

Peste la tigaie in unt

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bianca Varlan

    Nu prea-mi palce cum a iesit pestele asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.