Reteta zilei: Inele de ceapa in crusta de pesmet si parmezan

Printeaza

Inele de ceapa in crusta de pesmet si parmezan din: faina, condimente, pesmet, parmezan, ceapa, oua.

Inele_de_ceapa_in_crusta_de_pesmet_si_parmezan_06

Inele de ceapa in crusta de pesmet si parmezan

 

Ingrediente:

  • 1 ceasca faina
  • 1 lingura condimente
  • 1 1/2 cani pesmet
  • 1/2 cana parmezan ras
  • 2 cepe, taiate felii
  • 2 oua, batute

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 200C. Intr-o tava adaugati hartie de copt. Intr-un castron mare, se combina faina si condimentele. Intr-un alt castron mare, se combina pesmet si parmezan.

Inele_de_ceapa_in_crusta_de_pesmet_si_parmezan_02

Dati ceapa prin amestecul de faina, scufundati in oua, apoi dati ptin amestecul de pesmet. Raspanditi pe foaia de copt si dati la cuptor aproximativ 20-25 de minute. Serviti imediat.

Inele_de_ceapa_in_crusta_de_pesmet_si_parmezan_04

Inele de ceapa in crusta de pesmet si parmezan

Inele_de_ceapa_in_crusta_de_pesmet_si_parmezan_05

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. NU am mancat niciodata asa ceva, dar arata bine inelele de ceapa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.