Reteta ciorba de perisoare cu smantana

Printeaza

Reteta ciorba de perisoare cu smantana din: carne tocata, oua, orez, piper, ardei, morcov, patrunjel, ceapa, bulion, tarhon, condiment, otet, smantana.

Ingrediente:Reteta_ciorba_de_perisoare_cu_smantana

  • 1/2 kg carne tocată amestec
  • 2 ouă
  • 2 linguri orez
  • piper măcinat
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • pătrunjel
  • 1 ceapă
  • bulion
  • tarhon
  • condiment vegetal
  • 2 linguri oţet
  • smântână

 

Mod de preparare:

Iei o oală pentru ciorbă, pui apă, 1 linguriţă condiment vegetal, apoi adaugi orezul, ardeiul gras
tăiat mărunt, morcovul dat pe râzătoare şi ceapa tăiată mărunt. Pui totul la fiert.

Intre timp, pregăteşti perişoarele. Amesteci carnea tocată, pui puţin piper măcinat, adaugi cele 2 ouă, puţină sare, 2 linguri orez şi pătrunjel tocat măruţ. Amesteci totul foarte bine, faci perişoare mici, iar când ciorba începe să fiarbă, pui încet perişoarele.

Când perişoarele au fiert, acreşti ciorba cu 2 linguri oţet şi apoi adaugi tarhonul tăiat mărunt. Serveşti ciorba caldă, cu smântână.

Reteta ciorba de perisoare cu smantana

Reteta_ciorba_de_perisoare_cu_smantana

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.