Pulpe de pui cu legume si sos
PrinteazaPulpe de pui cu legume si sos din: pulpe, ceapa, usturoi, boia dulce, ardei gras, ciuperci, patrunjel, ulei, sare, piper.
- 4 pulpe superioare
- 1 ceapă
- 3 căţei de usturoi
- 1 linguriţă boia dulce
- 1 ardei gras verde
- 3 linguri ciuperci din conservă
- 1 legătură pătrunjel
- 2 linguri ulei
- sare si piper
Mod de preparare:
Pulpele se pun la rumenit în ulei şi, după ce au devenit aurii pe toate părţile, se scot.
Se pun usturoiul, ceapa tocată si ardeiul gras cubuleţe la călit, se presară sare şi boia.
Se lasă să se înmoaie, se pun ciupercile, apoi puiul.
Se toarnă apă în funcţie de cât sos se doreşte si se lasă la fiert.
După ce carnea a fiert, se verifică de sare si piper si se aduce la masă cu pătrunjel.
Pulpe de pui cu legume si sos
Pofta buna!
Imi place reteta asta