Pulpe de pui cu legume si sos

Printeaza

Pulpe de pui cu legume si sos din: pulpe, ceapa, usturoi, boia dulce, ardei gras, ciuperci, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente: Pulpe_de_pui_cu_legume_si_sos

  • 4 pulpe superioare
  • 1 ceapă
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă boia dulce
  • 1 ardei gras verde
  • 3 linguri ciuperci din conservă
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper

Mod de preparare:

Pulpele se pun la rumenit în ulei şi, după ce au devenit aurii pe toate părţile, se scot.
Se pun usturoiul, ceapa tocată si ardeiul gras cubuleţe la călit, se presară sare şi boia.
Se lasă să se înmoaie, se pun ciupercile, apoi puiul.
Se toarnă apă în funcţie de cât sos se doreşte si se lasă la fiert.
După ce carnea a fiert, se verifică de sare si piper si se aduce la masă cu pătrunjel.

Pulpe de pui cu legume si sos

Pulpe_de_pui_cu_legume_si_sos

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.