Pui ţărănesc cu roşii si smantana

Printeaza

Pui ţărănesc cu roşii si smantana

Ingrediente:Pui ţărănesc cu roşii si smantana

  • 1 pui
  • 100 g unt
  • 500 g ceapă
  • 1 ceaşcă supă de oase
  • 1 legătură mărar
  • 1 kg roşii coapte dar tari
  • 1 ceaşcă smântână
  • 1 lingură faină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puiul se face bucăţi, se sărează, piperează şi se trece prin faină, apoi sepune la prăjit în unt încins se toacă ceapa .Când s-a rumenit carnea, se scoate şi se pune în locul ei ceapa la călit, până se colorează când ceapa s-a rumenit, se stinge cu supă, să fiarbă 1 minut.

Roşiile se toacă mărunt se pun la fiert, peste ceapă, carnea şi roşiile, 1 jumătate de oră .

Se toacă mărarul, se freacă cu smântână când e gata, se amestecă şi smântână şi se oferă cu mămăligă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.