Ciocanele de pui cu smantana

Printeaza

Ciocanele de pui cu smantana din: ciocanele, ciuperci, ceapa, smantana, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Ciocanele de pui cu smantana

  • 4-6 ciocănele de pui
  • 10 ciuperci mici
  • o ceapă
  • 300 ml smântână de gătit
  • 50 ml ulei
  • câteva fire pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In ulei încins se rumeneşte carnea pe toate părţile si se scoate.

In acelaşi ulei se pune la călit ceapa curăţată si tăiată, se presară cu sare si, când s-a înmuiat, se adaugă ciupercile tăiate mărunt.

Se lasă 5 minute, se pune carnea, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 30 de minute. Se toarnă smântână, se potriveşte gustul de sare si piper si se mai lasă 5 minute pe foc.

Se serveşte cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.