Pui cu sfeclă, mere şi ceapă

Printeaza

O reteta delicioasa de pui cu sfecla, mere si ceapa din: piept de pui, sfecla, mere, ceapa, migdale, stafide, seminte de chimen, unt, sare si piper.

Ingrediente:Pui cu sfeclă, mere şi ceapă

  • 2 bucati piept de pui
  • 4 sfecle mici
  • 4 mere
  • 4 cepe
  • 4 linguri migdale
  • 4 linguri stafide
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • 4 linguri unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Scoateţi cotoarele merelor şi o parte din miez, puneţi în fiecare câte 1 linguriţă unt. Condimentaţi interiorul merelor cu sare şi piper şi umpleţi-le cu un amestec de migdale zdrobite, stafide înmuia¬te. Puneţi-le într-o tavă, cu 100ml apă.

Lângă ele aşezaţi sfeclele curăţate de coajă şi cepele, tăia¬te în rondele mai groase. Ungeţi carnea cu un strat gros de unt şi presăraţi deasupra chimenul, sare şi piper. Puneţi tava la copt, la foc potrivit, pentru cel puţin 40 de mi¬nute. Stropiţi din când în când in¬gredientele cu sosul scurs în tavă.

Pui cu sfeclă, mere şi ceapă

Pui cu sfeclă, mere şi ceapă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.