Pui cu ceapa si sfecla

Printeaza

Pui cu ceapa si sfecla din: ciocanele de pui, ceapa verde, praz, sfecla rosie, morcov, unt, sare, piper, ulei de masline, patrunjel.

Ingrediente:Pui_cu_ceapa_si_sfecla

  • 500 g ciocănele de pui
  • o legătură de ceapă verde
  • o legătură de praz
  • o sfeclă roşie mai mică
  • un morcov
  • două linguri unt
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Ciocănelele se spală şi se prăjesc în unt, timp de cinci minute pe fiecare parte. Apoi se sărează şi se piperează, lăsându-se la cald.

Morcovul se taie rondele, iar sfecla bucăţele. Intr-o tigaie acoperită se prăjesc înăbuşit rondelele de morcov şi bucăţile de sfeclă. Apoi se adaugă prazul tăiat rondele. Ceapa se taie şi ea rondele, apoi se amestecă bine cu ulei de măsline, se condimentează cu sare şi piper şi se toarnă peste pui.

Se serveşte cald, cu rită se prăjesc înăbuşit rondelele de morcov şi bucăţile de sfeclă. Apoi se adaugă prazul tăiat rondele. Ceapa se taie şi ea rondele, apoi se amestecă bine cu ulei de măsline, se condimentează cu sare şi piper şi se toarnă peste pui. Se serveşte cald, cu pătrunjel proaspăt deasupra.

 

Pui cu ceapa si sfecla

Pui_cu_ceapa_si_sfecla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.