Placinta cu ciuperci, branza si seminte de susan

Printeaza

Placinta cu ciuperci, branza si seminte de susan din: faină, margarină, oţet, apa, brânză telemea, oua, seminte de susan, ardei gras rsou, ardei gras galben, ciuperci.

Placinta_cu_ciuperci_branza_si_seminte_de_susan

Ingrediente pentru blat:

  • 340 g faină
  • 250 g margarină
  • 100 g apă amestecată cu o lingură de oţet

Ingrediente pentru umplutură:

  • 200 g brânză telemea
  • 2 ouă
  • 3 linguri seminţe de susan
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras galben
  • 5 ciuperci

Mod de preparare:

Ingredientele pentru blat se amestecă bine. Aluatul format se lasă la rece câteva ore – eventu­al de pe-o zi pe alta.

Brânza se rade şi se amestecă bine cu ouă­le. Apoi se întinde o foaie groasă de aluat de doi cen­timetri, la dimensiunile  tăvii în care se va coace. Se pune în tava unsă şi tape­tată cu faină.

Peste foaie se pune un strat de brânză şi, pes­te aceasta, felii de ardei ro­şii şi galbeni şi ciupercile tăiate mărunt. La final, se presară un strat de susan şi se dă la cuptor 40 de mi­nute.

Placinta cu ciuperci, branza si seminte de susan

Placinta_cu_ciuperci_branza_si_seminte_de_susan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.