Placinta cu branza, miere si piper rosu

Printeaza

Placinta cu branza, miere si piper rosu din: oua, miere lichida, brânză proaspătă de capră, sărată cu apă de mare, piper roşu.

Ingrediente:Placinta cu branza, miere si piper rosu

  • 4 ouă proaspete
  • 150 g miere lichidă
  • 100 g brânză proaspătă de capră, sărată cu apă de mare
  • 1 praf de piper roşu

 

 

Mod de preparare:

Se aprinde cuptorul, care trebuie să fie foarte cald când se pune plăcinta şi, dacă este necesar, puneţi mierea în bain-marie ca să o topiţi.

Se bat ouăle întregi direct în tava care merge la cuptor, apoi se adaugă mierea şi brânza proaspătă, scursă şi trecută prin sită. (Dacă brânza nu a fost sărată cu apă de mare, se adaugă puţină sare.)

Se presară cu piper, se amestecă din nou şi se pune la cuptor 10-15 minute. Această bunătate se degustă călduţă sau rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.