Pizza cu carne de berbecut tocata

Printeaza

Pizza cu carne de berbecut tocata din: ceapa, usturoi, ulei de masline, carne de berbecut, sare, cumin, scortisoara, aluat de pizza, rosii cherry.

Ingrediente:Pizza_cu_carne_de_berbecut_tocata

  • 4 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de malsine
  • 300 g carne de berbecut tocata
  • sare
  • 1/2 praf de cumin
  • scortisoara
  • 1 portie aluat de pizza
  • 300 g rosii cherry taiate sferturi

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 220°C. Se toacă 1 ceapă franţuzească, restul se taie felii. Usturoiul se taie cuburi şi se toacă, apoi se căleşte cu ceapa într-o lingură de ulei încins.

Se adaugă carnea tocată şi se călesc împreună; se condimentează. Se frământă aluatul şi se împarte în 4 porţii; se întinde din fiecare câte o foaie ovală.

Se aşază deasupra carne tocată şi roşii şi se stropeşte cu restul de ulei. Se coace cca 20 min. Se ornează cu verdeaţă.

Pizza cu carne de berbecut tocata

Pizza_cu_carne_de_berbecut_tocata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.