Cotlete de berbec (oaie) la gratar

Printeaza

Cotlete de berbec (oaie) la gratar din: cotlete berbec, ulei, usturoi piper, cimbru, sare.

Ingrediente:Cotlete de berbec (oaie) la gratar

  • 1 kg cotlete berbec (oaie)
  • 2 linguri ulei
  • usturoi
  • piper măcinat
  • cimbru
  • sare

 

Mod de preparare:

Cotletele se pregătesc ca şi în cazul cotletelor la tavă. Se ung apoi cu ulei şi se frig pe grătar. Când sunt gata, se presară cu usturoi pisat (sau mujdei), piper, cimbru şi se sărează după gust.

Se servesc calde, cu garnitură de cartofi prăjiţi, cartofi fierţi, varză călită sau fasole.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.