Pate mexican

Printeaza

Pate mexican din: seminte de floarea-soarelui, porumb, ceapa, suc de chitra, sovarf, chimen, praf de chili, sare, rosii.

Ingrediente:Pate mexican

  • două ceşti de seminţe de floarea-soarelui, înmuiate în apă.
  • o ceaşcă de boabe de porumb, proaspăt desprinse de pe ştiulete
  • un sfert de ceaşcă de ceapă albă sau roşie, mărunţită
  • două linguri de suc de chitră
  • o jumătate de linguriţă de sovârf
  • o jumătate de linguriţă de chimen
  • o jumătate de linguriţă de praf de chili
  • un vârf de linguriţă de sare
  • o ceaşcă de roşii, tăiate în bucăţele

 

Mod de preparare:

Măcinaţi seminţele de floarea-soarelui într-un mixer, până se omogenizează. Turnaţi ingredientele rămase, cu excep­ţia roşiilor, şi procesaţi-le până devin grunjoase. Adăugaţi şi roşiile şi pulsaţi scurt.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.