Pastrav cu ardei gras si praz

Printeaza

Pastrav cu ardei gras si praz

Ingrediente:Pastrav cu ardei gras si praz

  • 1 pastrav 300g
  • sare
  • piper
  • 1 lingura zeama lamaie
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 catel usturoi
  • 100g ardei gras rosu
  • 1 fir praz subtire
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 lingra unt

 

Mod de preparare:

Pestele se spala se condimenteaza (sare, piper, zeama lamaie). Setaie uturoiul in feliute subtiri impreuna cu patrunjelul si se introduc in burte pastravului.

Se incalzeste cuptorul, se spala ardeii grasi se curata si se taie fasii. Se taie prazul in inele subtiri. Legumele se amesteca cu sare, piper si ulei.

Se aseaza pe o folie de aluminiuse adauza pastrvul impanat cu untul si se face cu folia de aluminiu un pachetel. Se baga la cuptor 30min.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.