Păstrăv ascuns

Printeaza

O reteta de pastrav cu cartofi, usturoi, ulei, zeama de lamaie, patrunjel si piper.

Ingrediente : Păstrăv ascuns

  • 1 păstrăv de 1 kg
  • 1/2 kg cartofi
  • 3 căţei de usturoi
  • 1/2 ceaşcă ulei
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi tai rondele şi îi pui la fiert. In acest timp cureţi păstră­vul, îl fierbi în apă cu sare 10 minute şi îl scoţi pe un platou. Pasezi 3/4 din cantitatea de cartofi fierţi, iar pe cei rămaşi îi aşezi de jur împrejurul peştelui.

Adaugi în piure usturoiul pisat, apoi torni alternativ uleiul şi zeama de lămâie şi la final potriveşti de sare şi piper, îmbraci peştele în piureul de cartofi şi presari pătrunjelul tocat şi puţin usturoi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.