Paste spirala cu sos alb

Printeaza

Ingrediente:Paste spirala cu sos alb

  • 400 g paste spirală
  • 100 g pesmet
  • 50 g unt
  • 50 g făină
  • 200 ml lapte
  • 300 g smântână
  • 300 g roşii mici
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbe pastele în apă cu sare. între timp, căleşte pesmetul în puţin unt. Separat, topeşte res­tul de unt. Adaugă făi­na şi căleşte fără s-o rumeneşti.

Stinge cu lapte şi amestecă totul cu smântână. Lasă pe foc să dea în câteva clocote, după care potriveşte gustul de sare.

Amestecă pastele scurse cu sosul alb. Presară deasupra pesmetul şi serveşte cu roşii coapte întregi sau tăiate felii.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.