Paste la tigaie in stil asiatic, cu pui si broccoli

Printeaza

O reteta de paste la tigaie în stil asiatic, cu pui şi broccoli din: broccoli, varza chinezeasca, sare, taitei, usturoi, file de piept de pui, ghimbir, supa, sos de soia, amidon si piper.

Ingrediente:Paste la tigaie in stil asiatic, cu pui si broccoli

  • 500 g broccoli
  • 1 varză chinezească
  • sare
  • 300 g tăiţei laţi
  • 2 căţei de usturoi
  • 300 g file de piept de pui
  • 2 linguri ulei de arahide
  • 1 linguriţă ghimbir proaspăt ras
  • 2 linguri supă
  • 4 linguri sos de soia
  • 1 linguriţă amidon
  • piper

 

Mod de preparare:

Se despart bucheţelele de broccoli şi se toacă varza. Se opăresc bucheţelele de broccoli în apă clocotită cu sare, cca 4 min. Se scot şi se lasă să se scurgă. Se fierb tăiţeii într-o cantitate mare de apă cu sare.

Se toacă usturoiul. Se taie fâşii carnea. Se încin­ge uleiul în wok sau într-o tigaie cu pereţi înalţi; se prăjeşte carnea circa 2 min. Se adaugă usturoiul, ghimbirul, varza chinezească şi broccoli; se mai prăjesc 3 min.

Se amestecă supa cu 3 linguri sos di soia şi ami­don; se amestecă în tigaie cu carne şi legume; se mai fierb cca 2 min. Se scurg pastele şi se adaugă în tigaie; se amestecă. Se condimentează cu 1 lingură sos de soia, sare şi piper; se aşază pe farfurii.

Paste la tigaie in stil asiatic, cu pui si broccoli

Paste la tigaie in stil asiatic, cu pui si broccoli

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.