Paste cu soia si sos de roşii

Printeaza

Paste cu soia si sos de roşii

Ingrediente:Paste cu soia si sos de rosii

  • 500 g paste colorate
  • 1 pachet de soia granule
  • 1 linguriţă condiment tip Delikat
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină mică
  • 2-3 linguri pastă de roşii
  • 1 căţel de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 gogoşar din oţet pentru ornat
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Pui la fiert o oală cu apă şi condiment şi când dă în clocot adaugi soia şi o laşi să fiar­bă 30 de minute. Separat, fierbi pastele în apă cu sare aproximativ 10 minute, după care le strecori şi le treci printr-un jet de apă rece.

După ce a fiert soia, o strecori şi o laşi deoparte. Cureţi ceapa, morcovul şi ţelina, tai ceapa mărunt şi dai morcovul şi ţelina pe râzătoare, apoi le pui să se călească în ulei. Când s-au înmuiat toate legumele adaugi pasta de roşii, usturoiul pisat, soia scursă bine, sare, piper şi cimbru după gust.

Le mai fierbi împreună 15-20 de minute, amestecând mereu cu o lingură de lemn, ca să nu se prindă de cratiţă. Aşezi apoi pe un platou pastele fierte, peste ele sosul de roşii cu soia şi decorezi cu ineluşe de gogoşar din oţet.

Paste cu soia si sos de roşii

Paste cu soia si sos de rosii

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • paste cu soia si sos de rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.