Pastă de branză de oaie picantă cu chimen

Printeaza

Pastă de branză de oaie picantă cu chimen

Ingrediente:Pasta de branza de oaie picanta cu chimen

  • 300-400 g de brânză de oaie sau caş
  • o linguriţă de boia
  • puţin cnimen pisat
  • o ceapă rasă
  • sare după gust
  • frunze de ceapă verde sau mărar tocat

 

Mod de preparare:

Freci brânza cu ceapa rasă şi chi- menul pisat şi potriveşti de sare, dacă mai trebuie, împărţi compoziţia în trei şi o parte o laşi aşa, a doua parte o amesteci cu boia şi în a treia parte pui mărar tocat sau ceapa verde tăiată mărunt.

Pui cele trei compoziţii în stra­turi, într-un vas trans- parent. Sunt un excelent aperitiv sau servite la micul dejun.

Pastă de branză de oaie picantă cu chimen

Pasta de branza de oaie picanta cu chimen

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.