Omleta din carnati afumati si telemea de oaie

Printeaza

Omleta din carnati afumati si telemea de oaie

Ingrediente:Omleta din cârnati afumati si telemea de oaie

  • 300 g cârnaţi afumaţi
  • 300 g tele­mea de oaie
  • 6 ouă
  • 3 cepe
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o toci mărunt, o căleşti puţin în ulei încins şi adaugi cârnaţii tăiaţi felii. Intre timp, baţi ouăle spumă, fărâmiţezi telemeaua, le pui în cratiţă, potriveşti gustul de sare şi piper şi amesteci continuu, ca să nu se prindă.

Câteva frunze de pătrunjel şi 4-5 fâşii de gogoşar în oţet vor da culoare acestui fel de mâncare. E foarte bună cu mămăligă caldă şi gogoşari acri!

Omletă din cârnaţi afumaţi si telemea de oaie

Omleta din cârnati afumati si telemea de oaie

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.