Omleta din carnati afumati si telemea de oaie
PrinteazaOmleta din carnati afumati si telemea de oaie
- 300 g cârnaţi afumaţi
- 300 g telemea de oaie
- 6 ouă
- 3 cepe
- 50 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi ceapa, o toci mărunt, o căleşti puţin în ulei încins şi adaugi cârnaţii tăiaţi felii. Intre timp, baţi ouăle spumă, fărâmiţezi telemeaua, le pui în cratiţă, potriveşti gustul de sare şi piper şi amesteci continuu, ca să nu se prindă.
Câteva frunze de pătrunjel şi 4-5 fâşii de gogoşar în oţet vor da culoare acestui fel de mâncare. E foarte bună cu mămăligă caldă şi gogoşari acri!
Omletă din cârnaţi afumaţi si telemea de oaie
Poftă bună!