Muschi de porc cu cartofi la cuptor

O reteta de muschid e porc cu cartofi la cuptor din: muschi de porc, cartofi, lamaie, vin alb sau rose, cimbru, bacon, ulei, sare, piper si boia.

Ingrediente:

  •  1 kg muschi de porc – bucata intreaga
  • 500 g cartofi
  • 1 lamaie
  • 250 ml vin alb sau rose
  • cateva fire de cimbru verde sau uscat
  • 400 g bacon feliat
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia dulce/iute

 

Mod de preparare:

Puneti cartofii la fiert, in coaja, in apa sarata. Puneti muschiul intr-o tava, stropiti-l cu ulei si condimentati-l cu sare, piper, boia. Puneti tava la cuptor, la foc potivit si adaugati 200 ml apa.

Dupa o jumatate de ora, mai completati lichidul din tava, daca este necesar. Curatati cartofii fierti de coaja, puneti-i langa carne.

Adaugati cateva felii de lamaie, vinul si acoperiti carnea cu felii de bacon, asezate una peste alta. Presarati cu cimbru ingredientele din tava. Puneti din nou tava la cuptor, pana scade sosul format in tava.

Din cand in cand stropiti carnea cu sos in timpul coacerii. Taiati carnea in felii numai dupa ce s-a racit putin.

Muschi de porc cu cartofi la cuptor

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • muschi de porc la cuptor cu cartofi
  • muschi de porc cu cartofi la cuptor
  • muschiulet de porc la cuptor cu cartofi
  • muschi la cuptor cu cartofi
  • muschiulet la cuptor
  • cartofi cu muschi de porc la cuptor
  • muschi de porc la tava cu cartofi
  • muschiulet si pulpa de porc la cuptor cu cartofi
  • muschiulet de porc cu cartofi la cuptor
  • muschiul iepure de porc la cuptor

Tags: , , , , , , , , , , ,

One Response to Muschi de porc cu cartofi la cuptor

  1. 22 December 2014 at 13:11

    Ce bine arata muschiul de porc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact


Read more:
Retete de post: Negresă cu nuci

O reteta de post de negresa cu nuci si zahar, apa, ulei, faina, bicarbonat, cacao, zahar vanilat, coaja rasa de...

Close