Aperitiv delicios cu muschi de porc

Printeaza

Aperitiv delicios cu muschi de porc din: chifle, muschi de porc, varza, ceapa, maioneza, ketchup, ulei, usturoi si unt.

retete

Ingredinte:

  • 6 chifle
  • 600 gr. muschi de porc
  • 1 buc. varza mica
  • 2 buc. ceapa
  • 3 linguri maioneza
  • 3 linguri ketch-up
  • ulei
  • usturoi
  • unt

 

Mod de preparare

Carnea se taie in cuburi mai groase. Ceapa se curata si se toaca, apoi se pune in tigaie si se caleste impreuna cu carnea.

Se pun 2 linguri de ulei, usturoi dupa gust.

Varza se toaca fin si se fierbe 6-7 minute in apa clocotita si putin sarata, dupa care se scurge si se tine sub jet de apa rece.

Maioneza se amesteca cu ulei, cu condimente si apoi cu varza.

In putin unt, se prajesc jumatati de chifle, pe care se aseaza salata de varza, carnea, din nou varza si se acopera cu cealalta jumatate de chifla.

Se orneaza cu verdeturi, felii de rosii sau de morcovi

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.