Reteta zilei: Muschi de porc aromat la cuptor
PrinteazaMuschi de porc aromat la cuptor din: muschide porc, usturoi, cimbru, ulei de masline, sare, coaja de lamaie, piper.
- 3 1/2 kg muschi de porc
- 4 catei de usturoi tocat
- 4 lingurițe de cimbru tocat
- 4 lingurițe de ulei de măsline
- 1 1/2 linguriță sare
- 1 linguriță coajă de lămâie tocată
- 1/4 linguriță piper
Mod de preparare:
Într-un castron, combinați usturoiul, cimbru, coaja de lămâie, sare, piper și ulei de măsline.
Preîncălziți cuptorul la 230C.
Răspândiți uniform amestecul peste muschiul de porc.
Înfășurați carnea în folie de aluminiu și puneți-o într-un vas de copt.
Dati la cuptor timp de 40 de minute. Descoperiți partea de sus, reduceți focul la 200C și mai dati la cuptor încă 30-40 de minute.
Transferați carnea de porc pe o farfurie, lăsați-o să se odihneasca timp de 10 minute. Feliati si serviti.
Muschi de porc aromat la cuptor
Pofta buna!





