Muschi afumat impanat

Printeaza

O reteta delicioasa de muschi de porc cu: pulpa de vita, slanina, ceapa, morcov, telina, pastarnac, unt, cuisoare, vin rosu, sare, piper.

Ingrediente:

  • 800g muschi de porc afumat
  • 600g pulpa de vita
  • 100g slanina
  • 1 ceapa
  • 300g (morcov, telina, pastarnac)
  • 4 frunze de dafin
  • 40g unt
  • 5 cuisoare
  • 200ml vin rosu
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Slanina o tai in 6-7 bastonase potrivit de groase. Faci doua crestaturi in fiecare felie de carne si introduci bucata de slanina.

Toci ceapa marunt, iar morcovul, telina, pastarnacul felii sau cuburi mai mari. Calest toate legumele in unt, le rastorni intr-un vas termorezistent si pui cuisoarele si frunzele de dafin. Crestezi din loc in loc muschiul de porc afumat, dar fara sa-l strapungi pana jos. Speli carnea de vita, o usuci cu prosoape absorbante si o tai in 6-7 felii de aceiasi marime.

Asezi feliilede carne de vita in taieturile de la muschi. Legi strans cu o sfoara muschiul si-l condimentezi cu sare si piper.

Torni vinul, acoperi cu o folie de aluminiu si introduci vasul la cuptor pentru 50 minute. Mai adaugi din cand in cand apa, daca este nevoie.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pulpa de vita

1 comentariu

  1. Adriana Valentina

    Like!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.