Mazăre cu carnati

Printeaza

Mazăre cu carnati

Ingrediente:Mazăre cu carnati

  • 600 g mazăre curăţată
  • 300 g cîniaţi uscaţi sau cabanos
  • 400 g bureţi
  • sare
  • piper
  • 1 ceapă
  • 1 legătură mărar
  • 120 g grăsime sau margarina
  • 1 lingură făină
  • 1/21 supă sau apă

 

Mod de preparare:

Mazărea se fierbe timp de 10 minute, se strecoară şi se pune intr-o cratiţă cu carnaţii tăiaţi bucăţi, ceapa tocată şi sotată, amestecată cu făina, bureţii tăiaţi, piper şi supa.

Se fierbe cu capac, la foc domol, circa 30 minute. Se aşază pe un platou adine presărat cu mărarul tocat şi garnitură cu crutoane prăjite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.