Mamaliguta cu surprize

Printeaza

Mamaliguta cu surprize din: lapte, branza, malai, carne de vitel, ceapa, morcov, ardei rosu, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Mamaliguta cu surprize

  • 1 l lapte
  • 200 g branza rasa
  • 3/4 kg malai
  • 200 g carne tocata de vitel
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare:

Fierbi laptele cu un praf de sare, adaugi malaiul cate putin, batand cu telul. Faci o mamaliguta vartoasa, o iei de pe foc si o lasi sa se raceasca putin. Ungi cu putin ulei o tava dreptunghiulara mica. Intinzi un strat de mamaliga. Apoi presari branza rasa si apesi sa intre in branza.

Faci guguloaie din carnea de vitel amestecata cu ceapa, morcovul si ardeiul date pe razatoare. Peste guguloaie pui iar mamaliga si faci cu mana mici placintele ce se muleaza pe guguloaie ca o plapumioara. Apoi presari iar branza rasa si bagi tava in cuptorul incins. Trebuie sa se rumeneasca putin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.