Inghetata de zmeura cu frisca

Printeaza

Inghetata de zmeura cu frisca din: zahar pudra, zmeura, frisca.

Ingrediente:SONY DSC

  • 250 g zahar pudra
  • 500 g zmeura
  • 250 g frisca

 

 

 

Mod de preparare:

Spălaţi fructele, le desfaceţi în două şi le acoperiţi cu zahărul pudră.

Puneţi amestecul într-un vas mare şi bateţi cu telul până la completa omogenizare.

Peste amestec adăugaţi frişca, bateţi încă 5 min cu telul şi puneţi amestecul obţinut în forme speciale, pe care le introduceţi în congelator pentru 2 ore.

Inghetata de zmeura cu frisca

SONY DSC

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Înghețată cu Matcha: Rețetă Japoneză Tradițională

Înghețată cu Matcha: Rețetă Japoneză Tradițională din: ceai matcha, lapte integral, smantana lichida, zahar granulat, galbenusuri de ou, extract de vanilie.   Ingrediente: 2 lingurițe de ceai matcha 1 cană de lapte integral 1 cană de smântână lichidă 1/2 cană de zahăr granulat 4 gălbenușuri de ou 1 linguriță de extract de vanilie   Mod […]

retete

Inghetată de casă cu ciocolată și vanilie

Inghetată de casă cu ciocolată și vanilie din: smantana, lapte, zahar, extract de vanilie, galbenusuri de ou.   Ingrediente: 500 ml smântână lichidă 250 ml lapte 200 g zahăr 1 linguriță de extract de vanilie 4 gălbenușuri de ou   Mod de preparare: Într-un vas mare, combinați 500 ml smântână lichidă și 250 ml lapte. […]

Reteta zilei: Inghetata cu migdale

Inghetata cu migdale din: biscuiti amaretti, lichior de migdale, migdale, ciocolata, smantana, inghetata de vanilie. Ingrediente: 100gr biscuiti amaretti, zdrobiti 3 linguri lichior de migdale ¼ pahar de migdale prăjite 60gr ciocolată, maruntita ½ cana smantana înghețată de vanilie   Mod de preparare: Puneți biscuitii într-un bol. Adaugati 2 linguri de lichior de migdale si […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.