Gustare de primavara

Printeaza

Gustare de primavara din: frunze de papadie, ou, cartofi, ciuperci, zeama de lamaie si ulei de masline.

Ingrediente:Retete_1

  • 300 g frunze de papadie
  • 1 ou
  • 2-3 cartofi noi
  • 1/2 cana cu ciuperci
  • sare
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Fierbi cartofii in apa cu sare, ii scurgi de apa si ii tai. Oul il fierbi tare si apoi il tai rondele.

Amesteci frunzele de papadie spalate si scurse bine, cu cartofii, oul si ciupercile taiate.

Condimentezi si acresti cu zeama de lamaie.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.