Garf de mistret tanar la tava cu garnitura de pilaf cu ficat si bureti sotati

Printeaza

Garf de mistret tanar la tava cu garnitura de pilaf cu ficat si bureti sotati

Ingrediente:Garf de mistret tanar la tava cu garnitura de pilaf cu ficat si bureti sotati

  • 1,500 kg garf de mistreţ tînăr
  • 200 g orez
  • 300 g ficat
  • sare
  • piper
  • şofran
  • 1 păhărel coniac
  • 1/4 l vin
  • 2 mere
  • 5 bucăţi cuişoare
  • 1 l supă din oase
  • 150 g unt
  • 400 g bureţi de fag
  • 1 ardei iute

 

Mod de preparare:

Se frige înăbuşit circa 1 oră carnea cu sare, şofran, 1 ardei iute tăiat fără seminţe, vin, coniac, 30 g grăsime, merele curăţate şi tăiate şi cuişoare.

Cînd este gata se scot şi sosul se strecoară. Pe parcurs se face un pilaf cu orez şi ficatul tăiat, sotat cu ceapa tocată şi supă.

Se aşază pilaful pe platou, carnea tăiată felii se aşază peste pilaf şi se garniseşte cu bureţii sotaţi în unt.

Sosul se serveşte separat la sosieră.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Am mancat o data salam de mistret: foarte bun.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.