Fusilli cu sparanghel, ardei si migdale

Printeaza

Fusilli cu sparanghel, ardei si migdale din: fusilli, sparanghel, ardei gras, ceapa, migdale, cimbru, ulei de masline extravirgin, sare si piper.

Ingrediente:Fusilli_cu_sparanghel_ardei_si_migdale

  • 50 g fusilli
  • 350 g sparanghel
  • 100 g ardei gras
  • 20 g praz sau ceapa
  • 40 g migdale
  • 5 g cimbru
  • 30 ml ulei de masline extravirgin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi sparanghelul şi tăiaţi-l în bucăţi potrivite. Procedaţi la fel cu prazul, ceapa şi cu ardeiul. Decojiţi şi tăiaţi mărunt migdalele. Căliţi în uleiul de măsline prazul, sparanghelul şi ardeiul gras. Asezonaţi cu sare şi piper şi lăsaţi să se călească 4-5 minute la foc mic.

Intre timp, puneţi pastele la fiert în apă cu sare şi lăsaţi-le până devin “al dente”. Puneţi pe farfurie pastele şi turnaţi sosul deasupra. Decoraţi cu pătrunjel proaspăt.

Fusilli cu sparanghel, ardei si migdale

Fusilli_cu_sparanghel_ardei_si_migdale

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. Adriana Valentina

    vreau si eu o portie de paste 🙂

  2. Sigur le incerc si eu

  3. Vreau si eu din pastele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.